Frågor & svar

Kan jag trycka 3 olika tryck i samma rör?

Yes, det går mot en extra kostnad om 10kr per rör! För två tryck kostar det 7 kr extra.

Hur stort område kan jag trycka på?

Du kan trycka på en yta som är max 50x23mm centrerat på bollen. Du kan trycka på två sidor och samma yta gäller på de både sidorna. Ett andra tryck kostar 7 kr/rör.

Kan jag trycka 2 olika logotyper på samma boll?

Yes, det går mot en extra kostnad om 7kr per rör!

Kan jag trycka på både boll och rör?

Yes, det går mot en extra kostnad per etikett om 16kr per rör. Detta går på alla rör förutom de från HEAD och Tretorn, med resevation för designen på RS-rören.

Kan jag trycka färg?

Ja det går bra. Men endast en färg per logga. Om du väljer två tryck på bollen så kan dessa vara i olika färger. 

Vilka format kan man använda när man designar?

När ni designar går det att ladda upp PNG, JPG, EPS och PDF. Lättast är att ladda upp en svart logga i högupplöst format.

Kan ni designa åt mig?

Yes, kontakta oss på info@fourchamp.com så löser vi det!

Kan jag beställa mindre än 120 rör?

Inte om du ska ha tryck på bollen. Vi erbjuder däremot tryck på röret (etikett) i mindre upplaga. Minst 72 rör för en sådan order. Om du vill ha padelbollar utan logga på utan etikett kan du köpa en kartong, vilket är 24 st bollrör. 

Kan jag ha vilken färg jag vill på bollen?

Just nu går det endast beställa i färgerna original, vit och rosa. Vi rekommenderar original då den färgen syns bäst på banan. 

Är er egen boll bra?

Den är grym! Beställ hem ett eget rör för 99 kr och provspela. Gillar du de och lägger en order drar vi bort summan vid fakturering!

Hur lång är leveranstiden?

Normalt cirka 12 – 16 veckor. 

Hur funkar betalning med faktura?

Alla våra orders faktureras med 50% av orderbeloppet vid lagd order (när ni får korrektur på mailen och godkänner denna). Sedan faktureras resterande 50% vid leverans!

Hur stor är etiketten och hur designar jag den?

Etiketten är 223×160 mm stor. Du designar den genom att ladda upp din logga/design vid beställning eller genom att maila in din pdf med ditt ordernummer alternativt mailar in hela din beställning. Om du behöver hjälp med design av din etikett så hjälper vi till med det. Maila oss på info@fourchamp.com

Om ni har några andra frågor är det lättast skriva nere i chatten eller maila oss på info@fourchamp.com så hjälper vi dig!